Nieuwsberichten

Analyse van factoren die leiden tot onjuiste allergie registraties

Wat zijn de oorzaken van onjuiste registraties van antibiotica-allergie? En hoe kun je dat voorkomen? Het onderzoek 'Antibiotica-allergie in de dagelijkse praktijk' brengt dit in kaart.

Lees meer…
Deel je kennis en ervaringen met collega-artsen in de app Siilo

Werk je als arts in de regio Hollands Midden? In de app Siilo kun je ervaringen delen en elkaar vragen stellen rondom corona/COVID-19.

Lees meer…
App Siilo is er nu ook voor verpleegkundigen en verzorgenden

Heb je behoefte aan contact met andere verpleegkundigen en verzorgenden uit de regio? Bijvoorbeeld over jouw ervaringen met COVID-19? Ontmoet elkaar in de app Siilo.

Lees meer…
ABR zet regionaal netwerk in voor communicatie over COVID-19

Het netwerk van ABR Zorgnetwerk Holland West komt ook van pas in de regionale communicatie rondom COVID-19. We vertellen je graag wat wij precies doen!

Lees meer…
Verenso-avond voor specialisten ouderengeneeskunde: een terugblik

Het ABR Zorgnetwerk Hollandwest organiseerde op 27 januari een bijeenkomst voor ouderengeneesuknde in samenwerking met Verenso. We praten je graag bij over deze avond.

Lees meer…
Communicatie met migrantenpatiënten verbeteren? Volg de training!

Speciaal voor huisartsen is er nu de training ‘Effectief communiceren met migranten over antibiotica’. Heb je interesse in deze gratis training? Meld je nu aan.

Lees meer…
Regionale website over van MRSA-netwerk nu online

Op de nieuwe website van MRSA-netwerk vind je alle relevantie informatie over de MRSA-bacterie, zowel voor patiënten als zorgverleners. Meer weten?

Lees meer…
Expertmeetings over juist gebruik van antibiotica: een terugblik

De nascholing van ABR Zorgnetwerk Holland West, voor specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten, was een succes. We praten je graag bij.

Lees meer…