Congres Waardigheid en Trots over de toekomst van de verpleeghuiszorg

Collega’s uit het hele land ontmoeten en je voorbereiden op de toekomst van de verpleeghuiszorg? Dat kan tijdens het Congres van Waardigheid en Trots op 4 juli. Daar hoor je de laatste inzichten en ontwikkelingen in de verpleeghuiszorg. Het congres is deels online te volgen en is voor iedereen die werkt in of betrokken is bij de verpleeghuissector.

Programma

Het congres heeft een divers programma. Zo komt in de ochtend minister Helder de plannen presenteren voor de toekomst van de ouderenzorg en verpleeghuiszorg. Daarna is er o.a. een talkshow en zal Tomie Niessen van Tommie in de Zorg spreken. In de middag kun je kiezen uit wel 40 inspirerende sessies , allemaal gericht op kansen en uitdagingen van de verpleeghuiszorg van de komende tijd. Thema's zijn: kwaliteit van zorg, omgaan met personeelskrapte, langer thuis zolang het kan, slimmer werken en de inzet van technologie. Bekijk voor meer details het programma .

Praktische informatie

Datum: 4 juli 2022

Tijd: 9.00 tot 16.15

Locatie: NBC Nieuwegein / deel van het programma is ook online te volgen

Kosten: geen

Meer weten

Meer informatie over het congres vind je op de site van Waardigheid en Trots . Inschrijven voor het congres en de sessies doe je hier .