ABR Zorgnetwerk Holland West op de Gehandicaptenzorg Fair en Florence Nightingale Fair

Op 1, 2 en 3 november staat ABR Zorgnetwerk Holland West op de Gehandicaptenzorg Fair en Florence Nightingale Fair, de educatieve festivals voor verzorgenden en verpleegkundigen in de langdurige- en gehandicaptenzorg. Wij vertellen je graag meer over de invloed van antibioticaresistentie en zorgtechnologieën op jouw rol als zorgprofessional.

Workshops, inspirerende sprekers en educatieve activiteiten

We verwelkomen je graag 1, 2 en 3 novomber in de Basiliek in Veenendaal. Het draait op de Gehandicaptenzorg Fair over herkenning, verdieping, waardering, saamhorigheid en toegankelijkheid. En uiteraard is ook ABR Zorgnetwerk Holland West hier aanwezig om meer te vertellen over antibioticaresistentie en infectiepreventie! Op de Florence Nightingale Fair vind je talloze activiteiten en ga je in gesprek met elkaar, instanties en zorg experts. Als je geen workshop volgt, kun je het jezelf gezellig maken bij een van de vele eettentjes, de stands bezoeken en kennis komen maken met ons team.

De ABR Escaproom 

De ABR escaperoom is ook weer aanwezig op alle dagen. Leer meer over de de invoed van antibioticaresistentie op een speelse en effectieve manier. Het spel is te gebruiken binnen zorgorganisaties en opleidingsinstituten. Ga aan de slag als onderzoeker in de escaperoom!

Programma Gehandicaptenzorg Fair

Er staan ruim 20 workshops en masterclasses gepland voor de Gehandicaptenzorg Fair. Tijdens het evenement komen onderwerpen als zorgtechnologie, seksuele gezondheid en medicatieveligheid bij mensen met een verstandelijke beperking aan bod. Iedereen kan hier zonder inschrijving aan deelnemen. Maak het jezelf daarnaast gezellig bij een van de vele eettentjes, bezoek de stands en laat ons team je informeren over antibioticaresistentie in de gehandicaptenzorg.

Programma Florence Nightingale Fair

Het tweedaagse programma van deze beurs omvat allerlei workshops over innovatie in de zorg en actuele thema’s. Inspirerende sprekers nemen je mee in onderwerpen als het levenseinde van patiënten, militaire verpleegkunde en mindful werken. Iedereen kan hier zonder inschrijving aan deelnemen. Wij vertellen je graag meer over de invloed van antibioticaresistentie op jouw rol als zorgprofessional.

Meld je snel aan en dan ontmoeten we je hopelijk op de Gehandicaptenzorg Fair en/of Florence Nightingale Fair: