Met ABR naar zorgbeurs NURSE.

Zorgbeurs NURSE. is de plek waar studenten en starters de volgende stap in hun carrière zetten. Hier ontmoeten zij zorgprofessionals en organisaties en leggen ze waardevolle contacten. Verschillende sessies en een paneldiscussie geven antwoord op de vraag ‘wat kan ik met mijn papiertje?’

Sessies

De sessies op NURSE. zijn voor alle bezoekers toegankelijk. In deze sessies komen er verschillende werkvelden en ontwikkelingen in de zorgsector aan bod. Zo krijgen starters een beter beeld van de mogelijkheden in de zorg. Zorgtechnologie, werken in een penitentiaire inrichting en de zeggenschap van cliënten zijn slechts een greep uit de sessies die plaatsvinden. Om de nieuwe generatie zorgmedewerkers zo goed mogelijk op weg te helpen, vinden er ook sessies over rechten, plichten en werkomstandigheden in de zorg plaats.

Meet and Greet met potentiële werkgevers

Op zoek naar een nieuwe baan? Dan is er vooraf een Meet and Greet aan te vragen met potentiële werkgevers. Er staan 21 bedrijven klaar om vragen te beantwoorden en starters te ontmoeten. Een Meet and Greet aanvragen kan via deze link.

Met ABR naar NURSE.

NURSE. vindt op 21 september plaats in het Beatrixgebouw in Utrecht. Alle derde- en vierdejaars mbo en hbo studenten van VPK, VIG of MZ kunnen hier op de kosten van ABR Zorgnetwerk Holland West naartoe. Aanmelden kan via http://nurse.nl/aanmelden/. Kies hier ‘Toegangsticket student’. Op deze pagina vul je de actiecode ‘abrzorgnetwerk’ in. De tickets komen vervolgens per e-mail naar je toe.

Ben je docent en wil je in één keer een lijst met studenten aanmelden? Neem dan contact met ons op.