Agenda

Agenda bijeenkomsten 2022

2 en 3 november ABR Zorgnetwerk HW staat met stand op de Florence Nightingale Fair Wintereditie https://florencenightingalefair.nl/ 1 november ABR...

Lees meer…
Kom jij langs op NURSE?

Op 21 september 2022 is de NURSE-beurs, het evenement waar studenten en starters het gesprek aangaan met zorgorganisaties over hun carrière. Bezoek ABR Zorgnetwerk Holland West op de beurs!  

Lees meer…
Nieuwe data training tot Contactpersoon Infectie Preventie (CIP)

Wil je bijdragen aan het voorkomen van antibioticaresistentie en hygiënemaatregelen binnen jouw zorgorganisatie verbeteren? Volg in september de training!

Lees meer…
Huisarts? Volg de e-learning en het FTO over antibiotica-allergie

Hoe ga je als huisarts goed om met antibiotica-allergieregistraties en hoe herken je de verschillende soorten? Volg kosteloos de geaccrediteerde e-learning en FTO over antibiotica-allergie van ABR en vul je kennis aan. 

Lees meer…
Nieuw: E-learning Antibiotica voorschrijven in de tweede lijn

Hoe schrijf je verantwoord antibiotica voor? Dat leer je in deze e-learning. Je nieuwe kennis pas je direct toe in de praktijk.

Lees meer…
Congres Waardigheid en Trots over de toekomst van de verpleeghuiszorg

Collega’s uit het hele land ontmoeten en je voorbereiden op de toekomst van de verpleeghuiszorg? Dat kan tijdens het Congres van Waardigheid en trots op 4 juli. Daar hoor je de laatste inzichten en ontwikkelingen in de verpleeghuiszorg.

Lees meer…
Volg de nieuwe e-learning over antibioticaresistentie

Welke factoren spelen een rol bij het ontstaan van antibioticaresistentie en infecties? En hoe voorkom je het? Dat leer je in de nieuwe e-learning Antibioticaresistentie

Lees meer…
Volg het webinar reiniging en desinfectie op 20 juni

Werk jij in thuiszorg? Dan weet je als geen ander hoe kwetsbaar jouw cliënten zijn voor infectieziektes. Leer wat jij kunt doen om jouw cliënten te beschermen in het webinar reiniging en desinfectie.

Lees meer…